Піч використовується для приготування страв з м'яса, риби, овочів. Особливістю даної печі є використання деревного вугілля в якості палива - готові страви отримують особливий ні з чим не порівнянний смак з "димком", при цьому в продукті зберігаються всі корисні вітаміни та мікроелементи. Піч призначена як для ресторану з літнім майданчиком, так і для закритих приміщень. У залі ресторану піч створює неповторний елемент декору.
Конструкція печі гарантує її безпечну експлуатацію в закритому приміщенні протягом тривалого часу. Піч на базі з розпахуючими дверцями ідеально підходить для ресторанів до 100 посадочних місць.
Піч виготовлена методом високоточного чавунного лиття зі стінками товщиною 5 мм.
Технічні характеристики:
- Кількість посадочних місць: 100
- Тип установки: на закритій базі
- Час розпалу, хв: 30
- Температура приготування, º C: 300-350
- Ємність печі: 2 х GN 1/1
- Габаритні розміри, мм: 930х720х1525
- Вага, кг: 265